Logo Linden Tuinen

Planten voor de tuinaanleg bekijken

Afspraak op tuincentrum of groene cash and carry

Op een tuincentrum of cash and carry lopen wij met onze aanlegklanten rond en laten hen de toepasbare planten zien. Aan de hand van het ontwerp is ons duidelijk welke planten voor u het meest geschikt zijn. Er worden aantekeningen gemaakt van de planten waar u bepaalde voorkeuren voor heeft. U ziet de toegepaste planten, u kunt ze voelen en ruiken en krijgt hierdoor een goede indruk van de tuin nadat deze door ons aangeplant is.

Ook betrekken wij veel planten van kwekers uit het gehele land. We zien wat wij kopen en kennen vaak de kwekers. De planten worden veelal in grotere hoeveelheden in gekocht wat leidt tot een prima plant-kwaliteit-prijs verhouding. Tevens kunnen wij al uw plantenlijsten, uiteraard geheel soortecht, voor u bestellen en verzorgen.

Verder kunnen wij u adviseren op het gebied van steen, split of natuurkeien. Hiervoor maken wij met onze aanlegklanten een afspraak bij onze steenleverancier waarna wij de meest voorkomende zaken en best geschikte kleuren aan u zullen tonen.
Ook hebben wij een uitgebreid assortiment duurzame en milieuverantwoorde natuurmatten zoals wilgenteen-, dopheide-, boomschors- , heide- of rietmatten. Kastanjehouten afrasteringen voeren wij eveneens.

Heeft u nog oude plastic potten? lever deze dan bij ons in, wij zorgen ervoor dat deze weer duurzaam hergebruikt worden.

Neem contact met ons op
Vlinderplant Linden Tuinen
envelopephone-handsetmap-markersmartphonecrossmenuchevron-down