Logo Linden Tuinen

Tuinontwerp in Leeuwarden door Lindentuinen

Voor het het ontwerpen van een tuin heeft u een hoop inspiratie nodig. Ons hoveniersbedrijf kan u hierbij helpen. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in huis hebben en staan u graag te woord. Lindentuinen zorgt voor de mooiste tuinontwerpen voor u in Leeuwarden.

Bijpassend tuinontwerp in Leeuwarden

Uw huidige tuin is in eerste instantie het uitgangspunt voor de nieuwe tuin. Er zijn vanzelfsprekend meer mogelijkheden voor een nieuwe tuin wanneer u een lege tuin heeft. U bent dan namelijk nog nergens aan gebonden. Wij kunnen dan, samen met u, onze inspiratie de volle loop laten. In al bestaande tuinen heb je vaak te maken met erfafscheidingen die al vastliggen of blijven er bepaalde bomen of tuinschurendierenverblijven gehandhaafd. Belangrijk is wel dat het tuinontwerp bij u aansluit. Er bestaat nooit een gelijk ontwerp, net als dat er ook geen twee exact identieke mensen bestaan. Voor de best bijpassende tuinontwerpen in Leeuwarden kiest u daarom voor Lindentuinen.

tuinontwerp Linden Tuinen
tuinontwerp Linden Tuinen

Lijnvorming van uw tuinontwerp

In tweede instantie speelt de gewenste lijnvorming een belangrijke rol in het tuinontwerp. Als u een strak ontwerp wilt, vind je vrijwel geen ronde lijnen in de tuin. Dat wil echter niet zeggen dat ronde lijnen geen strak beeld kunnen geven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een ontwerp waarbij ronde lijnen exact symmetrisch uit worden gevoerd. Als u graag een tuin wilt met knusse hoekjes en een gezellig zitje, dan is het kiezen voor ronde, speelsere lijnen wat makkelijker. Wilt u graag inspiratie opdoen? Kijk dan gerust bij onze voorbeeldtuinen.

Offerte aanvragen

Model van het huis ook van belang voor het tuinontwerp

Ook het model van uw huis en de contouren van de erfafscheiding kunnen uw tuinontwerp bepalen. Een klassiek beeld, een oud werktuig of een leuke ouderwetse straatlantaarn wilt u toch ook graag in de 'spotlight' plaatsen, dus deze toevoegingen bepalen dan ook hoe de tuin er uiteindelijk uit komt te zien. Ten slotte wordt de invulling van uw tuin ook bepaald door het kiezen voor een gazon, speeltoestel, zandbank, droogmolen, moestuin of kruidentuin. Zijn er huisdieren? Dan moeten de GFT containers uit het zicht komen te staan. Dit zijn allemaal zaken waar wij voor u rekening mee zullen houden. Complete en doordachte tuinontwerpen in Leeuwarden krijgt u het beste bij Lindentuinen. Bekijk onze werkwijze voor een tuinontwerp of klik op onderstaande afbeeldingen voor inspiratie "Creativiteit en inspiratie zijn zaken welke u met een gerust hart aan ons kunt overlaten"

Meer vragen over het laten ontwerpen van uw tuin in Leeuwarden?

Heeft u vragen over het ontwerpen van uw nieuwe tuin door Linden Tuinen in Leeuwarden of wilt u graag direct een offerte ontvangen? Stuur een mail naar info@lindentuinen.nl of bel naar 0511-421336 / 06-21612997. Wij helpen u graag verder. U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen en een vrijblijvende afspraak met ons maken.
Tuinontwerp offerte
envelopephone-handsetmap-markersmartphonecrossmenuchevron-down