Logo Linden Tuinen

Voorjaarsbeurt bij Lindentuinen

Een voorjaarsbeurt rond Maart/April

Wanneer u klant bij ons bent, benaderen wij u automatisch ieder voorjaar voor een onderhoudsbeurt. Wij bellen u dan in Januari of sturen u een antwoordkaart toe. Alle tuinzaken kunt u dan met ons overleggen en wij dragen er zorg voor dat e.a. netjes op tijd ingepland staat en vervolgens uitgevoerd wordt.

Een voorjaarsbeurt wordt in de regel rond Maart/April uitgevoerd en is uitgebreider dan de najaarsbeurt. Zo zullen wij alle beplanting in de tuin nalopen op wat er gesnoeid kan worden. Alle borders worden onkruidvrij gemaakt en gespit. Het gazon en borders worden tevens bemest. Eventueel kan het gazon direct ge-verticuteerd worden. Klimplanten worden vastgezet en zo nodig worden verwilderde vaste planten opnieuw gescheurd. Grind en verhardingen kunnen behandeld worden tegen onkruiden of groenaanslag. Spuiten mag niet meer. Wij hebben hier hele handige wendbare borstelmachines voor. Groenafval wordt milieubewust door ons afgevoerd en gerecycled tot compost of tot biomassa voor de energiecentrales.

U krijgt de dag van tevoren altijd een telefoontje van ons wanneer wij van plan zijn te komen.

Linden Tuinen

Contact met ons opnemen

Wilt u meer informatie? Stuurt u dan eens een mail naar info@lindentuinen.nl of bel naar 0511-421336 / 06-21612997. U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen en een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Tuinonderhoud offerte
envelopephone-handsetmap-markersmartphonecrossmenuchevron-down