Logo Linden Tuinen

Fruitbomen en fruitheesters

Fruitbomen en -heesters zijn nuttig voor mens en dier

Van oudsher werden er alleen planten in een tuin gezet welke nuttig waren voor mens en dier. Tegenwoordig is dit niet meer het geval. Vele planten worden alleen vanwege hun kleuren aangeplant. Vroeger was dat anders. Veel planten bezaten een medicinale achtergrond of konden in de keuken worden toegepast.

Toch zijn fruitbomen en fruitheesters nog steeds niet uit onze tuin weg te denken. Want wat is nu mooier dan in plaats van die 'harde zure knikkers' uit de supermarkt, je eigen sappige pruimen te plukken, of met een handjevol bramen de tuin door te wandelen? Fruit is niet alleen nuttig maar ook de bloesem van de fruitbomen en struiken is erg fraai in het vroege voorjaar. Tevens trekt u hier vele insecten en daardoor ook vogels aan.

Wij merken in de aanleg vooral dat kinderen gefascineerd blijken te zijn door vruchtdragende planten. Een klein bedje met aardbeien, een kruisbes of rode bes, een kinderhand is dan 'letterlijk' gauw gevuld.

Neem contact met ons op
sierappel Linden Tuinen

Uw tuin laten beplanten door Linden Tuinen?

Heeft u vragen over het laten beplanten van uw tuin door Linden Tuinen of wilt u graag direct een offerte ontvangen? Stuur een mail naar info@lindentuinen.nl of bel naar 0511-421336 / 06-21612997. Wij helpen u graag verder.

U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen en een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Beplanting offerte
envelopephone-handsetmap-markersmartphonecrossmenuchevron-down