Logo Linden Tuinen

Tuin laten aanleggen door de specialisten van Hoveniersbedrijf 'Lindentuinen'

We leggen de mooiste tuinen voor u aan. Ook kiest u met ons voor zekerheid, u krijgt een jaar lang garantie op de tuin, met daarin de planten en de andere zaken. Kortom een gegarandeerd mooie tuin door hoveniersbedrijf 'Lindentuinen'. Hierin komen onze vier kernbegrippen weer terug: duurzaam, vakbekwaam, eerlijk en betaalbaar

Werkwijze

Het personeel  is goed opgeleid en gespecialiseerd in de aanleg van tuinen. Ook kunt u bij onze medewerkers terecht voor al uw vragen over de aanleg van uw tuin of over de beplanting. Ook kunnen wij ervoor zorgen dat u de planten voor een aantrekkelijke prijs krijgt. Dit komt doordat wij vele connecties met kwekers hebben. Wij kunnen de planten daardoor voor een scherpe prijs aanbieden.

Garantie voor een prachtige tuin

Wanneer u een tuin laat aanleggen door ons, dan weet u dat er zekerheid is over de kwaliteit. Dit komt doordat wij een jaar lang garantie geven op de aangelegde tuinen. Daarbij kijken we na planten nadat ze 3 maanden hebben gestaan, eventuele dode planten worden door ons kosteloos vervangen.

Offerte opvragen
tuinaanleggen Linden Tuinen
Linden tuinen appeltaart

Waarom kiezen voor hoveniersbedrijf 'Lindentuinen'?

Al jaren komen wij in het voorjaar bij klanten de voorjaarsbeurt uitvoeren. Het is inmiddels traditie dat onze hoveniers dan appeltaart meenemen. Deze worden gebakken door mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt. En zeg nu zelf, een mooiere binnenkomer kun je je als klant toch niet voorstellen. Verder natuurlijk ook nog:

  • Gespecialiseerd personeel
  • Planten voor een scherpe prijs
  • Gratis tuinontwerp bij aanleg van de tuin
  • Jaar garantie op uw tuin
  • Dode planten worden kosteloos vervangen
  • Planten zijn gifvrij

Geïnteresseerd in tuin laten aanleggen ?

Uw tuin laten aanleggen? Voor eventuele vragen kunt u ons bereiken door te bellen naar: 0511–421336 of 06-21612997. Wij beantwoorden graag uw vragen over het aanleggen van uw tuin.
Tuinaanleg offerte
envelopephone-handsetmap-markersmartphonecrossmenuchevron-down