Logo Linden Tuinen

Een goede eerste indruk achterlaten?

Uw klant komt bij uw bedrijf en het eerste wat hij ziet is uw tuin. Hier wilt u toch een goede eerste indruk achterlaten? Met Lindentuinen laat u een indruk achter die uw klant niet snel vergeet

Onderhoud van uw tuin

Bij ons hoveniersbedrijf begrijpen we dat de tuin niet de grootste prioriteit van een ondernemer is. Daarom kunnen wij ook het onderhoud van uw tuin uitvoeren.

voortuin organisch Linden Tuinen
tuinontwerp Linden Tuinen

Wat en wanneer gaan we wat doen?

Het jaaronderhoud loopt in principe van 1 april tot eind oktober. In de praktijk betekent dit dat wij o.a. twee wekelijkse maaibeurten voor u kunnen uitvoeren in april, mei, september en oktober en dat wij dan wekelijks in de zomermaanden komen te maaien. Verder onderhouden en bemesten van de borders, in oktober bladruimen, gedurende het seizoen hagen snoeien en verhardingen onderhouden. Tevens uitvoeren van een voor- en najaarsbeurt.

Een tuinrenovatie

Kan uw tuin wel een opknapbeurt gebruiken? Bij ons kunt u op verschillende manieren uw tuin renoveren. Denk aan bijvoorbeeld het vervangen van uw grasmat, oude hagen vervangen of een nieuwe bloeiende beplanting.

Wij ontwerpen altijd tuinen die past bij de uitstraling van het bedrijf. Van mooie strakke designs met functioneel gazon en een strakke vijver tot aan hele uitnodigende tuinen met mooie beplanting voor bijvoorbeeld een camping.

Maak vandaag nog een afspraak

Wilt u meer weten over Lindentuinen? Neem dan contact met ons op via de telefoon 06- 21612997. We kunnen dan meteen uw tuin bespreken en kunnen bepalen wat het onderhoud van uw tuin gaat kosten.

Tuinonderhoud offerte
envelopephone-handsetmap-markersmartphonecrossmenuchevron-down