Logo Linden Tuinen

Een allround en vakbekwaam hoveniersbedrijf.

Ons hoveniersbedrijf is bezig om te verhuizen naar Hardegarijp, slechts een paar kilometer van Leeuwarden verwijderd. Het hoveniersbedrijf is werkzaam door geheel Friesland, delen van Groningen en van Drenthe. Onze kernbegrippen duurzaamheid, vakbekwaam, creatief en betaalbaar komen in onze bedrijfsvoering duidelijk naar voren. Wij maken de tuinontwerpen in eigen beheer. Dit wordt op een originele manier ingevuld. Opdrachtgevers staan achteraf altijd weer verbaasd als zij zien, hoe optisch veel ruimer hun nieuwe tuin geworden is.

Onze specialisatie is beplanting. Het aanplanten van borders en/of het bestel klaar maken van uw plantenlijsten is voor ons geen enkel probleem. Door onze jarenlange ervaringen op de weg en contacten binnen de boomkwekerijwereld kunnen wij uw beplanting ziektevrij, gifvrij en soortecht aan u leveren.

Wij willen daarnaast duidelijk een duurzaam stempel op onze activiteiten drukken. Wij vinden het zeer belangrijk dat mensen bewust worden van het feit dat de grondstoffen en energievoorraden op onze wereld beslist niet 'oneindig' zijn.

envelopephone-handsetmap-markersmartphonecrossmenuchevron-down