Logo Linden Tuinen

Uitzoeken van de beplanting

Cash and carry, kwekerij en/of tuincentrum

De cash and carry ‘Groen Groep Eelde’ heeft een terrein vol tuinplanten van minimaal 2 hectare groot. Hier betrekken wij een deel van onze tuinplanten vandaan welke wij vervolgens in uw siertuin toepassen. Dit terrein is echter alleen niet toegankelijk voor de particuliere tuinbezitter. Daarom wijken wij veelal uit naar een naburige tuincentrum waar wij ter plekke, samen met u, uw wensen en onze ideeën bespreken en waar wij u de beplanting in hun ware hoedanigheid kunnen laten zien.

Er zijn verschillende boomkwekerijen waar wij ook onze planten vandaan betrekken en waar gezonde tuinplanten zonder gebruik te maken van bestrijdingsmiddelen, duurzaam voor u worden opgekweekt.

Deze boomkwekerijen zijn veelal gericht op de groot- en tussenhandel. Vanaf hier worden bestellingen welke via onze webshop www.tuinplantbestellen.nl binnenkomen, verzendklaar gemaakt en verstuurd.

De particulier heeft hier ook baat bij daar tuinplanten welke wij rechtstreeks van boomkwekerijen kunnen betrekken, veelal scherper geprijsd kunnen worden aangeboden.

Linden Tuinen
envelopephone-handsetmap-markersmartphonecrossmenuchevron-down