Logo Linden Tuinen

Tuin laten aanleggen in Leeuwarden

Hoveniersbedrijf 'Lindentuinen'

We leggen voor u de mooiste tuinen aan in Leeuwarden. Ook kiest u met ons voor zekerheid. Waarom? Bij ons krijgt u een jaar lang garantie op de tuin, met daarin de planten en de andere zaken. Kortom: een gegarandeerd mooie tuin in Leeuwarden door hoveniersbedrijf 'Lindentuinen'. Bij onze tuinen komen ook onze vier kernbegrippen terug: duurzaam, vakbekwaam, eerlijk en betaalbaar

Lindentuinen Tuinaanleg
Tuin aangelegd door Lindentuinen

Onze werkwijze:

Ons personeel is goed opgeleid en gespecialiseerd in de aanleg van de mooiste tuinen. U kunt bij onze medewerkers ook terecht voor al uw vragen over uw tuinaanleg of over de beplanting. Ook zorgen wij ervoor dat de planten voor een aantrekkelijk prijs te krijgen zijn door onze vele connectie met kwekers. Kies daarom voor de mooiste tuin in Leeuwarden voor Lindentuinen.

Garantie voor een prachtige tuin

Bij ons weet u zeker dat u een tuin aangelegd krijgt met kwaliteit. Wij geven daarnaast ook een jaar lang garantie op onze aangelegde tuinen. Ook kijken we de planten na als ze 3 maanden hebben gestaan, zodat eventuele dode planten kosteloos door ons vervangen kunnen worden.

Waarom kiezen voor hoveniersbedrijf 'Lindentuinen'?

  • Gespecialiseerd personeel
  • Planten voor een scherpe prijs
  • Gratis tuinontwerp bij aanleg van de tuin
  • Jaar garantie op uw tuin
  • Dode planten worden kosteloos vervangen
  • Planten zijn gifvrij

Meer informatie over tuinaanleg in Leeuwarden

Voor meer informatie kunt u hier terecht:

Uw tuin in Leeuwarden door ons laten aanleggen?

Voor eventuele vragen kunt u ons bereiken door te bellen naar: 0511–421336 of 06-21612997. Wij beantwoorden graag uw vragen over het aanleggen van uw tuin.
Tuinaanleg offerte
envelopephone-handsetmap-markersmartphonecrossmenuchevron-down