Logo Linden Tuinen

Hovenier in Burgum en omgeving: Hoveniersbedrijf Linden Tuinen

De beste hovenier van Burgum en omgeving vindt u in Hardegaryp.

Als allround hoveniersbedrijf doen wij alles in en rondom uw tuin. Zowel particulier als zakelijk; tuinonderhoud, tuinrenovatie, tuinontwerp en tuinaanleg. Dus wanneer u nou een hovenier wilt inschakelen voor het jaarlijkse onderhoud of voor de complete renovatie en aanleg van uw tuin, schakel dan de vakkundige en ervaren hoveniers van Linden Tuinen in!

Hovenier Burgum - Hoveniersbedrijf Linden Tuinen

Tuinonderhoud uitbesteden aan een vakkundige hovenier

Een tuin hebben (en onderhouden) kost tijd en vergt veel inspanning. Dat snappen wij maar al te goed! Bent u minder handig in de tuin of hebt u weinig tijd om aan de tuin te besteden? Dan nemen wij de verzorging van uw tuin graag op ons. Dit kan eenmalig maar ook door een tuinonderhoud abonnement bij ons af te sluiten.

De werkzaamheden van onze hoveniers bestaan over het algemeen uit het snoeien en knippen van bijvoorbeeld hagen, grasmaaien, beplanten of verplanten van uw tuin, onderhouden van afscheiding en controleren adviseren over de conditie van planten en bomen in uw tuin.

Bent u wel handig en hebt u veel plezier in het werken in de tuin? Maar heeft u hulp of advies nodig, hoe u bepaalde bomen en planten moet behandelen? Dan kunnen wij u ook voorzien van goed advies en hulp. Onze hoveniers zijn juist getraind om alles te weten van wat er in uw tuin staat. Zij kunnen u zo adviseren dat u het resultaat krijgt waar u naar op zoek bent.

Eenmalig onderhoud van uw tuin

Op verschillende momenten in het jaar heeft uw tuin iets speciaals nodig. Voor deze momenten, kan Hoveniersbedrijf Linden Tuinen de volgende servicebeurten voor uw verrichten:

Heeft u andere tuinonderhoudsklussen die u graag wilt uitbesteden? Neem dan contact met ons op en wij helpen u ook hier graag mee!

Daarnaast is het onderhouden van de tuinen van bedrijven natuurlijk ook mogelijk. In Leeuwarden en omgeving hebben wij diverse zakelijke tuinen in onderhoud. Voor deze situaties maken wij een offerte die past bij de wensen van uw bedrijf. Lees hier meer over tuinonderhoud voor bedrijven.

Duurzame hovenier

Als duurzaamste hovenier van Burgum en omgeving vinden wij het belangrijk dat er verstandig moet worden omgegaan met de grondstoffen die beschikbaar zijn. Dit doen wij, bijvoorbeeld, door het hergebruiken van materialen in plaats van eerst kijken naar het gebruik van nieuwe materialen. Liever geen duurzame materialen? Geen probleem, wij willen er in ieder geval voor zorgen dat uw ideeën en wensen terug komen in de ideale tuin. Zijn daarbij duurzame oplossingen te gebruiken, dan doen wij dat het liefst.

Hoveniersbedrijf Burgum Linden Tuinen

Waarom kiezen voor hoveniersbedrijf 'Linden Tuinen'

 • Zeer vakbekwame hoveniers
 • Planten voor de scherpste prijzen
 • Jaar garantie op uw tuin
 • Kosteloos vervangen van dode planten
 • Gratis tuinontwerp bij aanleg van de tuin

Doorlopend uw tuin laten onderhouden

Voor doorlopende onderhoudswerkzaamheden hebben wij handige abonnementen waardoor wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Zo heeft u geen zorgen over het inschakelen van een hovenier en bent u altijd verzekerd van een goed onderhouden tuin! Ook in Burgum staan wij graag voor u klaar! Of u nu bedreven bent in het werken in de tuin en soms ondersteuning zoekt of u wilt graag de zorg voor uw tuin graag volledig overdragen. Bekijk onze onderhoudsabonnementen hieronder:

Abbonnement A - 'het broodnodige'

Vanaf € 150,- (excl. btw)

1x per jaar het meest noodzakelijke tuinonderhoud (abonnement inclusief voorrijkosten)

 • Het hoogstnoodzakelijke snoeiwerk in uw tuin in het voorjaar
 • Uw tuinafval wordt afgevoerd (stortkosten worden verrekend)
 • In een straal van 10km rondom Hardegarijp

Abbonnement B - 'laat het groeien'

Vanaf € 250,- (excl. btw)

1x per jaar onderhoud (abonnement inclusief voorrijkosten)

 • Alle snoeiwerkzaamheden binnen pakket A maar dan uitgebreider
 • Uw tuinafval wordt afgevoerd (stortkosten worden verrekend)
 • Licht spitten van borders en bemesten van uw tuin (bemesting wordt verrekend)
 • In een straal van 15km rondom Hardegarijp

Abbonnement C - 'Compleet onderhoud'

Vanaf € 450,- (excl. btw)

1x per jaar tuinonderhoud plus éénmalig blad ruimen in de herfst (abonnement inclusief voorrijkosten)

 • Alle snoeiwerkzaamheden op uitgebreide wijze volgens pakket B.
 • Uw tuinafval wordt afgevoerd (stortkosten worden verrekend)
 • Licht spitten van borders en bemesten van uw tuin (bemesting wordt verrekend)
 • Vastzetten van klimplanten
 • Vaste planten scheuren en waar nodig herinrichten border (extra beplanting wordt verrekend)
 • In een straal van 20km rondom Hardegarijp

Abbonnement D - 'Totale ontzorging'

Maatwerk traject

Totale ontzorging op het gebied van het onderhoud van uw tuin. Dit loopt veelal van 1 april tot 1 november. Jaarrond tuinonderhuid verzorgd door ons.

 • Complete ontzorging met betrekking tot snoeien, wieden, maaien, spitten, bemesten et cetera.
 • Maatwerk traject op basis van uw wensen
 • Renovatie of nieuwe aanleg ook mogelijk
 • Vaste één, twee, drie, of vier wekelijkse frequentie
 • In een straal van 40km rondom Hardegarijp

Tuinrenovatie door een hovenier uit de omgeving

Na ongeveer 10 tot 15 jaar zijn de meeste tuinen toe aan vernieuwing toe. Een nieuw ontworpen tuin is daarbij zeker een oplossing, maar waarschijnlijk is een tuinrenovatie de manier om nog wat langer van uw huidige tuin te kunnen genieten. Dit zorgt er ook voor dat uw een aanzienlijk bedrag kunt besparen.

In een tuinrenovatie worden een aantal onderdelen van uw tuin grondig onder handen genomen. De bestrating kan worden hersteld of stukken kunnen opnieuw worden bestraat. Te groot geworden planten en struiken kunnen worden teruggesnoeid. En grote gaten in borders kunnen worden aangevuld. Met een aantal simpele aanvullingen en werkzaamheden kan uw tuin er vaak weer meer dan VIJF jaar tegenaan! Ook bij deze duurzame oplossing geldt: “wat te repareren is, is goedkoper dan vervangen.”

Veel van onze klanten vinden het ontzettend belangrijk dat wij in de buurt gevestigd zijn. Ons hoveniersbedrijf is op slechts 5 minuten van Burgum gevestigd. Wel zo fijn als uw tuin compleet gerenoveerd wordt!

De tuin (opnieuw) laten bestraten

Bij de renovatie of het ontwerp van uw tuin zal er door onze hoveniers ook aandacht besteed worden aan de bestrating. Want hoewel een onderhoudsvrije tuin niet bestaat, met de juiste bestrating is onderhoudsarme tuin wel te realiseren. Strak en recht of speels en rond; u kunt met ons alle kanten op. Als allround hoveniersbedrijf draaien wij onze hand er niet voor om. Daarnaast behoort het gebruik van natuurlijke materialen als boomschors ook tot de mogelijkheden.

Tuin laten bestraten Burgum Linden Tuinen

Uw nieuwe tuin laten ontwerpen

Hoveniersbedrijf Linden Tuinen wil u graag helpen bij het vervullen van uw tuinwensen. Bij de tuininrichting van uw tuin zou u kunnen denken aan verschillende soorten tuinen, waaronder:
 • Een strakke en moderne tuin
 • Een onderhoudsvrije of onderhoudsarme tuin
 • Een kruidentuin
 • Een kindvriendelijke tuin
In deze soorten tuinen horen verschillende soorten beplanting. Afhankelijk van uw wensen en de ligging van uw tuin, zal er met beplanting rekening moeten worden gehouden in het tuinontwerp. Planten die het goed doen in de volle zon of die winterbestendig zijn, dat zijn essentiële onderdelen in een tuinontwerp. Door goed contact met verschillende kwekers, kunnen wij makkelijk voldoen aan een grote variatie beplanting. Daarnaast houden wij rekening met wensen over afscheiding en bouwwerken in het ontwerp. Als het even kan, doen wij dat bij voorkeur met hergebruikte materialen. Nadat wij samen de wensen en behoeften hebben bepaald, zullen wij voor u een tuinontwerp met bijpassende offerte maken. In de offerte worden ook materialen en andere bijzonderheden meegenomen. Zo voorkomen wij verrassingen achteraf.

Contact opnemen met Hoveniersbedrijf Linden Tuinen

Bent u geïnteresseerd in de diensten van ons hoveniersbedrijf voor Burgum en omgeving? Neem dan contact met ons op door te bellen naar: 0511-421336 of door direct een vrijblijvende offerte bij ons aan te vragen.

Offerte algemeen
envelopephone-handsetmap-markersmartphonecrossmenuchevron-down