Logo Linden Tuinen

Aanleg kleine voortuin

Aanleg kleine voortuin in Drachten

Vraag/opdracht:

Onze klant wilde een voortuin die anders was dan het standaard gebeuren. Moest qua kleuren wel goed bij het huis passen. Wilde absoluut veel weelderige plantengroei voor de biodiversiteit. Moest wel beetje te doen zijn qua onderhoud. Wilde ook graag wat verschillende hoogtes. Geen gazon.

Oplossing:

De donkere kleur van de verhoogde borders matcht goed met de kleuren van het huis. Het split steekt hier dan net weer fraai tegen af. De borders vervolgens verhoogd en met goede woudgrond opgevuld. Verschillende grote Buddleja davidii ( vlinderstruik) geplaatst. De strakke antraciet tegel naar de voordeur heeft bijna geen voeg. Door het split is alles makkelijk te benaderen en te onderhouden. In de zomer zoemt het van de bijen en dwarrelen de vlinders om je hoofd.

Voor

linden tuinen

Na

linden tuinen

Voor

linden tuinen

Na

linden tuinen

Bekijk meer projecten door Linden Tuinen

Uw tuin laten ontwerpen door Linden Tuinen

Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij een juiste partij voor het ontwerpen van uw tuin. Bij ons weet u dat uw tuin niet alleen op een goede manier onder aandacht genomen word, maar ook dat dit op een duurzame manier gebeurd. Wij garanderen u kwaliteit. Om deze reden hanteren wij dan ook een jaar algehele garantie op al onze aangelegde tuinen. Beplanting wordt na drie maanden automatisch door ons nagekeken en alle dode planten worden dan vervangen.
Offerte aanvragen
envelopephone-handsetmap-markersmartphonecrossmenuchevron-downchevron-left-circlechevron-right-circle