Logo Linden Tuinen

Aanleg zijtuin

Aanleg zijtuin Readtsjerk

Vraag/opdracht:

Onze klant wilde naast huis een tuin waar niet veel onderhoud aan was. Wel een stukje gras. Mocht wel lekker minimalistisch zijn, met een natuurlijke erfafscheiding, diepte en een terras/pergola lekkere zit plek.

Oplossing:

Achterin maakten wij een groot terras met daarboven een overkapte pergolaconstructie. Naast huis werd gewerkt met een gazon met aan de zijkanten een maairand zodat hier weinig kantjes knippen nodig was. De erfafscheiding werd op een natuurlijke manier aangelegd met veel klimop er bij langs (Hedera hibernica) Door het gazon lieten wij als looppad stapbanden lopen waardoor de dieptelijnen extra benadrukt werden. Hier is eenvoudig overheen te maaien.

Voor

linden tuinen

Na

linden tuinen

Bekijk meer projecten door Linden Tuinen

Uw tuin laten ontwerpen door Linden Tuinen

Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij een juiste partij voor het ontwerpen van uw tuin. Bij ons weet u dat uw tuin niet alleen op een goede manier onder aandacht genomen word, maar ook dat dit op een duurzame manier gebeurd. Wij garanderen u kwaliteit. Om deze reden hanteren wij dan ook een jaar algehele garantie op al onze aangelegde tuinen. Beplanting wordt na drie maanden automatisch door ons nagekeken en alle dode planten worden dan vervangen.
Offerte aanvragen
envelopephone-handsetmap-markersmartphonecrossmenuchevron-downchevron-left-circlechevron-right-circle