Logo Linden Tuinen

Renovatie & onderhoud graf

Renovatie en onderhoud graf te Hurdegaryp

Vraag/opdracht:

Onze klant kan vanwege de afstand niet zelf het graf onderhouden. Ook wilde de klant graag dat het graf wat opgefrist werd.

Oplossing:

Een gedeelte van de beplanting hielden wij intact. Waarom vervangen en iets duurder maken indien dat niet hoeft. Aangevuld met wat nieuwe planten welke goed bestand zijn tegen droogte. En uiteraard ook niet te uitbundig groeien. Kleur aangebracht door met verschillende soorten grind en natuursteen te werken. Daarnaast onderhouden wij nu 2x per jaar het graf. Middels snoei, aanvullen beplanting en schoonmaken van steen.

Voor

linden tuinen

Na

linden tuinen

Bekijk meer projecten door Linden Tuinen

Uw tuin laten ontwerpen door Linden Tuinen

Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij een juiste partij voor het ontwerpen van uw tuin. Bij ons weet u dat uw tuin niet alleen op een goede manier onder aandacht genomen word, maar ook dat dit op een duurzame manier gebeurd. Wij garanderen u kwaliteit. Om deze reden hanteren wij dan ook een jaar algehele garantie op al onze aangelegde tuinen. Beplanting wordt na drie maanden automatisch door ons nagekeken en alle dode planten worden dan vervangen.
Offerte aanvragen
envelopephone-handsetmap-markersmartphonecrossmenuchevron-downchevron-left-circlechevron-right-circle