Logo Linden Tuinen

Aanleg steiger

Aanleg steiger in Dokkum

Vraag/opdracht:

-Onze klant wilde langs de sloot een verhoogde steiger hebben. Er moest ook rekening gehouden worden met de onkruidvegetatie in het talud. E.a. moest wel langer meegaan dan gewoon tuinhout maar klant wilde geen hardhouten vlonderdek.

Oplossing:

Op het talud plaatsten wij zwart gronddoek en groeven dit aan de bovenkant in en zetten het verder met grondpennen vast. Het raamwerk werd wel met behulp van hardhouten Azobepalen in elkaar gezet. Voor het vlonderdek werd gekozen voor Douglas vlonderplanken welke toch minimaal een vijftiental jaren mee moeten gaan.

Voor

linden tuinen

Na

linden tuinen

Bekijk meer projecten door Linden Tuinen

Uw tuin laten ontwerpen door Linden Tuinen

Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij een juiste partij voor het ontwerpen van uw tuin. Bij ons weet u dat uw tuin niet alleen op een goede manier onder aandacht genomen word, maar ook dat dit op een duurzame manier gebeurd. Wij garanderen u kwaliteit. Om deze reden hanteren wij dan ook een jaar algehele garantie op al onze aangelegde tuinen. Beplanting wordt na drie maanden automatisch door ons nagekeken en alle dode planten worden dan vervangen.
Offerte aanvragen
envelopephone-handsetmap-markersmartphonecrossmenuchevron-downchevron-left-circlechevron-right-circle