Logo Linden Tuinen

Aanleg afscheidingen

Aanleg afscheidingen in Metslawier

Vraag/opdracht:

Onze klant wilde de oude pergola weg hebben en iets ervoor terug hebben waardoor het terras wat meer privacy gaf. Ook wilden zij de oude coniferenhaag tussen hun en de buren vervangen zien door een schutting.

Oplossing:

De coniferenhaag is verwijderd en hiervoor een stevige plankenschutting terug geplaatst. Om privacy te creëren hebben wij wel weer met een pergola gewerkt, maar nu tussen de pergolapalen in, betongaasmatten geplaatst. Deze vervolgens bekleed met boomschorsmatten. Deze matten gaan lang mee en behouden hun kleur goed. Dit in tegenstelling tot wilgentenen matten die snel vergrijzen en uit elkaar vallen. 

Voor

linden tuinen

Na

linden tuinen

Voor

linden tuinen

Na

linden tuinen

Bekijk meer projecten door Linden Tuinen

Uw tuin laten ontwerpen door Linden Tuinen

Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij een juiste partij voor het ontwerpen van uw tuin. Bij ons weet u dat uw tuin niet alleen op een goede manier onder aandacht genomen word, maar ook dat dit op een duurzame manier gebeurd. Wij garanderen u kwaliteit. Om deze reden hanteren wij dan ook een jaar algehele garantie op al onze aangelegde tuinen. Beplanting wordt na drie maanden automatisch door ons nagekeken en alle dode planten worden dan vervangen.
Offerte aanvragen
envelopephone-handsetmap-markersmartphonecrossmenuchevron-downchevron-left-circlechevron-right-circle