Logo Linden Tuinen

Aanleg zij- en voortuin

Aanleg zij- en voortuin in Dokkum

Vraag/opdracht:

Onze klant wilde een tuin die snel dicht zou groeien en weinig onkruid zou geven. Ook wilden zij een plek voor vlinders en bijen. Veel kleur. Wel vrij strak en zeker geen grind meer. Voor het snoeien zou zij ons inschakelen.

Oplossing:

De hele tuin werd leeg gemaakt en opnieuw in vakken ingedeeld. Tussen de vakken in werkten wij met Waldsteinia ternata wat een stevige groenblijvende bodembedekker is, waar ook nog eens overheen gelopen kan worden. In de vakken zelf werkten wij veel met Cotoneaster (dwergmispel) en Lonicera (struikkamperfoelie). Verder veel kleur en tal van insecten aantrekkende planten zoals de Carypteris Heavenly Blue (Amerikaanse sering), de Perofskia Blue Spire

(Russische lavendel) en tal van vlinderstruiken (Buddleja in cultivars). Voor het onderhoud komen wij halfjaarlijks langs.

Voor

linden tuinen

Na

linden tuinen

Voor

linden tuinen

Na

linden tuinen

Bekijk meer projecten door Linden Tuinen

Uw tuin laten ontwerpen door Linden Tuinen

Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij een juiste partij voor het ontwerpen van uw tuin. Bij ons weet u dat uw tuin niet alleen op een goede manier onder aandacht genomen word, maar ook dat dit op een duurzame manier gebeurd. Wij garanderen u kwaliteit. Om deze reden hanteren wij dan ook een jaar algehele garantie op al onze aangelegde tuinen. Beplanting wordt na drie maanden automatisch door ons nagekeken en alle dode planten worden dan vervangen.
Offerte aanvragen
envelopephone-handsetmap-markersmartphonecrossmenuchevron-downchevron-left-circlechevron-right-circle