Logo Linden Tuinen

Aanleg tuin rondom woning

Aanleg complete tuin rondom woning te Niekerk (Grootegast)

Vraag/opdracht:

Onze klant wilde van hun oubollige tuin van de jaren tachtig af en een geheel nieuwe speelse tuin met aandacht voor de natuur. Met name speelse maar ook strakke lijnen, veel kleur, een echte leeftuin. Fruit. Verschillende zitplekken. Tuinverlichting.

Oplossing:

-De oprit plus pad naar de voordeur speels vorm gegeven door er een boog in te straten. Naast huis een corridor van verhoogde gazen zuilelementen gemaakt. De achtertuin opgevuld met een drietal zitplekjes die allemaal op zichzelf staan, waaronder een overkapte zitplaats, omzoomd met veel verhogingen met diverse planten die veel vlinders en hommels aantrekken. Langs de erfgrens tal van fruitleibomen geplaatst zoals Conference, Doyenne du Comice, Elstar en Jonagold. Veel gewerkt met ledverlichting. In zijn totaliteit wel een twintigtal subtiele ledlampjes geplaatst in de erfafscheiding, op de schutting en onder de pergola’s.

Voor

linden tuinen

Na

linden tuinen

Voor

linden tuinen

Na

linden tuinen

Voor

linden tuinen

Na

linden tuinen

Voor

linden tuinen

Na

linden tuinen

Bekijk meer projecten door Linden Tuinen

Uw tuin laten ontwerpen door Linden Tuinen

Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij een juiste partij voor het ontwerpen van uw tuin. Bij ons weet u dat uw tuin niet alleen op een goede manier onder aandacht genomen word, maar ook dat dit op een duurzame manier gebeurd. Wij garanderen u kwaliteit. Om deze reden hanteren wij dan ook een jaar algehele garantie op al onze aangelegde tuinen. Beplanting wordt na drie maanden automatisch door ons nagekeken en alle dode planten worden dan vervangen.
Offerte aanvragen
envelopephone-handsetmap-markersmartphonecrossmenuchevron-downchevron-left-circlechevron-right-circle